Deva: Lucrări de întreținere și reparații la imobilele administrate de DAS

Mai multe lucrări de întreținere și reparații curente au fost efectuate, în ultima lună, la blocurile sociale din zonele Zăvoi, Nicolae Grigorescu și Aleea Streiului, precum și la imobilul ANL 1 – aflate în administrarea Direcției de Asistență Socială Deva.

 

Principalele lucrări efectuate:

– înlocuire feronerie la Blocul nr. 9 – zona Zăvoi și la Blocul social de pe Aleeea Streiului, nr. 24 (înlocuire mânere și balamale la ușile de acces în imobile și la ferestrele unor apartamente),

– înlocuire apometre și robineți la conducta comună de alimentare cu apă, la Blocurile nr. 5, 6, 8 și 9, din zona Zăvoi

– înlocuirea elementelor degradate ale sistemului pluvial pentru acoperiș și reparații soclu și rampă de acces pentru persoane cu dizabilități, la Blocul ANL 1, de pe Aleea Moților

– vopsire jardiniere și reparații soclu și parapeți la scările de acces în Blocurile nr. 1 – 4, de pe Strada Nicolae Grigorescu.

Lucrările de reparații sunt efectuate de angajați ai Biroului Administrare Exploatare Locuințe (BAEL) din cadrul Serviciului Administrare Fond Locativ, Tehnic al DAS Deva.

DE REȚINUT! Locatarii-chiriași din blocurile sociale și ANL, administrate de Direcția de Asistență Socială Deva, pot semnala eventualele defecțiuni și avarii produse la instalațiile, echipamentele și spațiile care constituie părți comune apelând numerele de telefon 0755.878.365 și 0755.878.328, de luni până joi – între orele 8:00-16:30 sau vineri – între orele 8:00-14:00. Potrivit reprezentanților BAEL, în cazul producerii unor avarii majore, echipele de intervenție vor acționa în cel mai scurt timp posibil.

 

Direcția de Asistență Socială Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.