Replică la un atac pesedist. Lucian Heiuș: „Mă rog bunului Dumnezeu să vă țină departe, și pe dumneavoastră și pe cei dragi, de locul în care sunt eu acum”

De pe patul spitalului din Timișoara, unde se află internat după ce a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19 (testat deja negativ, în acest moment, după un nou test!), deputatul PNL Lucian Heiuș răspunde atacurilor făcute chiar în această perioadă dificilă de primarul pesedist din Orăștie Ovidiu Bălan.

„SCRISOARE DESCHISĂ adresată domnului Ovidiu Laurențiu Bălan

Domnule Bălan,
Din spitalul de boli infecțioase “Doctor Victor Babeș” Timisoara, am citit scurta dumneavoastră declarație de unitate și solidaritate, urmată de o rafală de acuzații și calomnii la adresa mea.
Am chibzuit mult dacă meritați un răspuns și intr-adevăr, nu sunteți vrednic de atenția nimănui. Dar, din respect pentru orăștieni, care trebuie să știe adevărul, am ales această cale de comunicare.

Domnule Bălan,
Nimic nu e mai josnic decât să te ocupi de meschinării politicianiste, când orașul, țara și lumea întreagă au nevoie de toată priceperea și toată disponibilitatea celor ce se află în poziții ca a dumneavoastră. Chiar și timpul alocat acelei mâzgăleli pe care ați făcut-o publică, ar fi trebuit alocat pentru orăștieni și pentru a ne pregăti pentru ce e mai rău.
Din păcate, acesta e modul în care vă place să câștigați capital politic: pozând în victimă, scuipând venin, acuzând, tocmai ca să ascundeți sub preș impotența de care ați dat dovada în ultimii ani.
Ați ales să dați cu piatra în mine, în singurul moment – de când fac politică – în care nu mă pot apăra.
Poate credeți că ați câștigat ceva. Așa o fi, dar mă rog bunului Dumnezeu să vă țină departe, și pe dumneavoastră și pe cei dragi, de locul în care sunt eu acum.
Să nu știți niciodată cum e să te trezești în fiecare dimineață cu gândul la simptomele pe care ar trebui să nu le ai, cu gândul la cei dragi de acasă, care nu știi cum au trecut noaptea și dacă le lipsește ceva… Mai bine să rămâneți un mic politician, frustrat de tot ce îl înconjoară, pe care nici o criză mondială nu a reușit să îl schimbe în bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *