Reprezentanții unui complex hotelier organizează Caravana Vaccinării

Caravana vaccinării este numele celui mai nou proiect derulat de Complexul Rusu din Petroșani. Reprezentanții complexului se implică într-o campanie de vaccinare a populației, pentru a susține revenirea la normalitate cât mai repede. De altfel, industria HoReCa a fost cea mai afectată de pandemia de coronavirus.

Toți angajații complexului au fost vaccinați, iar astfel reprezentanții hotelului susțin că dau un plus de siguranță sanitară turiștilor care poposesc la poalele munților Parâng.

„Locurile pentru Pfizer sunt limitate in Valea Jiului, tocmai de aceea am decis să ne implicăm în a-i sprijini pe cei care doresc să se vaccineze cât mai repede. Noi ne vom ocupa de toate costurile de transport și programare, inclusiv în județele vecine Gorj și Caras Severin. Transportul va fi asigurat de firme acreditate, iar în plus, vom asigura și apa și sandwich pentru cei toate persoanele înscrise la vaccin prin intermediul acestei campanii. Caravana vaccinării Văii Jiului, acesta este numele acțiunii noastre de suflet și rog și alți oameni de bine din zonă să se alăture, astfel încât să contribuim împreună pentru maximizarea vaccinării și revenirea grabnică la o viață normală”, a declarat Cristian Tamaș, directorul Complexului Turistic ”Hotel Rusu”, inițiator al acestui proiect.

Reprezentanții Hotel Rusu vor face programarea în platforma națională, iar compania turistică va suporta costurile transportului atât pentru vaccinul inițial, cât și pentru rapel, la centrul de vaccinare și retur.

 

 

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.