Reținut de polițiști pentru violență în familie

În data de 07.11.2020, în jurul orei 22:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Hațeg au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 45 de ani, din comuna Râu de Mori,  despre faptul că soțul ei face scandal în familie.

La fața locului, în cel mai scurt timp s-au deplasat poliţiştii, care au aplanat conflictul şi au stabilit că bărbatul, în vârstă de 51 de ani, aflat în stare vădită de ebrietate, i-a amenințat pe membrii familiei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare şi au emis ordin de protecție provizoriu, faţă de bărbat.

La data de 08.11.2020, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Hațeg au fost sesizați de către aceeaşi femeie din comuna Râu de Mori, despre faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, la ușa locuinței  a venit soțul său, care, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a început să bată în ușă și să o amenințe atât pe ea cât și pe fiul acestora.

Echipa operativă deplasată la fața locului a constatat faptul că bărbatul nu a respectat măsura impusă prin ordinul de protecție provizoriu (aceea de a nu se apropia de soția sa), motiv pentru care, în cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de încălcare a ordinului de protecție și amenințare.

Totodată,  față de bărbat, poliţiştii au  dispus măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva.

 

 IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *