Revocați și renumiți

Membrii Consiliului de Administrație al Societății Naționale de Închideri Mine Valea Jiului au fost revocați, ca mai apoi să fie renumiți. Decizia a fost luată la începutul acestei luni de Adunarea Generală a Acționarilor. O singură schimbare a fost operată. În locul lui Ionuț Eduard Nuică a fost numită Moise Iuliana.

În acest sens, AGA a SNIMVJ a decis în data de 2 mai “revocarea doamnelor Alina Luminița Cațan și Ileana Petre și a domnilor Gheorghe Bobar, Ionuț Eduard Nuică și Dorel Rusu, din calitatea de administrator provizoriu al Societății Naționale de Închideri Mine Valea Jiului SA, ca urmare a expirării duratei mandatului acestora la data de 01.05.2019”.

Același for, la articolul 2 a decis “alegerea începând cu data de 02.05.2019, în calitate de administrator provizoriu al Consiliului de Administrație al Societății Naționale de Închideri Mine Valea Jiului SA, a doamnelor Alina Luminița Cațan, Ileana Petre și Moise Iuliana și a domnilor Gheorghe Bobar, Dorel Rusu pe locurile rămase vacante ca urmare a revocării din calitatea de membri provizorii ai Consiliului de Administrație a persoanelor menționate la pct. 1”.

Noii membri ai Consiliului de Administrație au fost numiți pe o perioadă de 4 luni.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.