Rezultatele concursului pentru posturile de conducere din școli au fost publicate

Rezultatele concursului pentru posturile de conducere din școli au fost publicate. Eventualele contestații se depun la sediul INSPECTORATULUI ȘCOLAR JUDEȚEAN HUNEDOARA, în perioada 15.10.2021 – 17.10.2021 (în termen de 48 de ore de la afișarea rezultatelor). 117 candidați au fost declarați admiși, iar 55 au fost declarați respinși. Doi candidați au avut examenul amânat din motive medicale, iar 12 candidați nu s-au prezentat la examen.

„Se depune personal de către candidat sau prin împuternicit cu procură notarială în original; sau se transmite prin poștă electronică (scanat), la adresa de email inspectorat@isj.hd.edu.ro.  Candidatul anexează la contestația depusă/transmisă la inspectoratul școlar și o copie a actului de identitate valid.PROGRAM pentru depunerea contestațiilor la secretariatul I.S.J. Hunedoara în perioada 16.10.2021 – 17.10.2021 (sâmbătă și duminică): orele 10.00 – 12.00”, informează ISJ Hunedoara.

Trei a fost cea mai mică notă obținută de un candidat, iar nota maximă la concursul pentru ocuparea psoturilor de directori și directori adjuncți din școli a fost 9.

La nivelul județului Hunedoara sunt 171 funcții de conducere vacante la nivelul unităților de învățământ.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *