Riscă pușcăria pentru 38 de lei și un pachet de țigări

Doi tineri din municipiul Petroşani au fost reţinuţi de poliţişti după ce au comis o  infracțiune de tâlhărie. Suspecţii urmează a fi prezentaţi magistraţilor în vederea luării măsurilor preventive

În data de 16.08.2017, la ora 03:58, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că, în zona unui magazin non-stop din Piața Dacia, din Petroşani, are loc un conflict între mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că un bărbat de 32 de ani, din Petroşani, în timp ce se afla în zona magazinului non-stop, situat pe strada Aviatorilor, a fost agresat fizic de trei persoane care i-au sustras 38 de lei și pachetul de țigări pe care l-a cumpărat, după care suspecţii au părăsit zona.

Echipa operativă constituită cu această ocazie a efectuat cercetări şi a reuşit identificarea a doi dintre cei trei agresori. Poliţiştii continuă activităţile investigative în vederea identificării celui de-al treilea suspect, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Cei doi suspecţi, ambii din Petroşani, în vârstă de 26 şi de 29 de ani, au fost reţinuţi preventiv pentru 24 de ore şi  urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, în vederea luării măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *