România întâlneşte Norvegia în preliminariile Euro-2020 | Peste 30.000 de copii vor asista la meci

Reprezentativa României întâlneşte selecţionata Norvegiei, astăzi, în al şaptelea meci din preliminariile Euro-2020. Peste 30.000 de copii vor asista la meciul de pe Arena Naţională.

În Grupa F sunt programate marţi, următoarele partide: România – Norvegia, Suedia – Spania, Insulele Feroe – Malta.

Înaintea acestor meciuri, clasamentul grupei F este următorul: 1. Spania – 19 puncte, 2. Suedia – 14 puncte, 3. România – 13 puncte, 4. Norvegia – 10 puncte, 5. Malta – 3 puncte, 6. Insulele Feroe – niciun punct.

Pentru meciul cu Norvegia, selecţionerul Cosmin Contra nu poate conta pe serviciile lui Dragoş Grigore şi Vlad Chiricheş, accidentaţi, astfel că în locul lor au fost convocaţi Iulian Cristea şi Andrei Burcă.

30.038 de copii sub 14 ani şi însoţitori vor fi prezenţi pe Arena Naţională.

Recordul UEFA all-time la o astfel de partidă, cu spectatori exclusiv copii, este de 22.000 de fani (Partizan-Alkmaar, septembrie 2019, grupele Europa League).

Meciul România-Norvegia va fi arbitrat de o brigadă scoţiană.

La centru va fi Bobby Madden, ajutat de David Roome şi Sean Carr, în timp ce al patrulea oficial va fi Nicolas Walsh. Observator de arbitri va fi austriacul Robert Sedlacek.

Bobby Madden (40 ani) este arbitru FIFA din 2010, cu partide oficiate în Liga Campionilor inclusiv în acest sezon. Este cunoscut românilor pentru că a condus două dintre partidele din grupă ale României U21 la Campionatul European din această vară.

La Euro U21, Madden a condus România – Croaţia 4-1, partidă în care a acordat penalty la 0-0 pentru România şi gol de 4-1, ambele în urma consultării sistemului VAR.

Tot el a condus România – Franţa 0-0, ultima partidă din grupă, care a adus calificarea în semifinalele Euro şi, implicit, calificarea la Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

Ca şi la partida cu Spania din septembrie, va fi organizată o vizionare publică, în acelaşi loc din Bucureşti: Parcul Mihai I, cu intrare prin Bulevardul Charles de Gaulle.

Acolo este organizată “Peluza Herăstrău”! Intrarea este liberă! Meciul va fi proiectat pe un ecran de 12 metri X 7 metri!

Numerele „tricolorilor” la meciul cu Norvegia

Întrucât în lotul de 23 al României, faţă de meciul cu Feroe, este o singură modificare, cauzată de absenţa lui Vlad Chiricheş, tricolorii şi-au păstrat aceleaşi numere. Andrei Burcă, unul dintre fundaşii convocaţi de urgenţă de Cosmin Contra la întoarcerea de la Torshavn, a preluat tricoul de la căpitanul naţionalei.

 1. Ionuţ Radu
 2. Romario Benzar
 3. Alin Toşca
 4. Adrian Rus
 5. Ionuţ Nedelcearu
 6. Andrei Burcă
 7. Florinel Coman
 8. Nicolae Stanciu
 9. George Puşcaş
 10. Ianis Hagi
 11. Nicuşor Bancu
 12. Ciprian Tătăruşanu
 13. Claudiu Keşeru
 14. Vasile Mogoş
 15. Paul Anton
 16. Florin Niţă
 17. Ciprian Deac
 18. Răzvan Marin
 19. Mihai Bordeianu
 20. Alexandru Mitriţă
 21. Dan Nistor
 22. Alexandru Cicâldău
 23. Florin Andone

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.