Sportivi din Valea Jiului, admiși la Universitatea de Educație Fizică și Sport din București

Două sportive de la Clubul Sportiv Municipal Jiul Petroșani au fost admise la Universitatea de Educație Fizică și Sport din București. Performanțele înregistrate în ultimii ani, în competițiile sportive interne și internaționale de către Andreea Polifronie și Miruna Mălăuță, componente ale secției de Karate WKF de la CSM Jiul Petroșani, le-au adus acestora posibilitatea de a fi admise la Universitatea de Educație Fizică și Sport. Cele două au fost admise fără a susține examenul de admitere.

”Este o veste foarte bună, performanța Andreei și a Mirunei fiind în măsură să ne facă cinste atât clubului nostru, cât și întregii comunități sportive din Petroșani și din Valea Jiului. Sigur că sunt mândru de acest rezultat al fetelor noastre și cred că această veste este una plină de speranțe pentru viitorul sportului de performanță din regiunea noastră. Felicitări celor două sportive care de acum și-au câștigat și statutul de studenți ai Universității pentru Educație Fizică și Sport București”, a declarat Radu Polifronie, președintele CSM Jiul Petroșani.

Radu Polifronie spune că alte trei reprezentante ale Federației Române de Karate completează lista sportivilor admiși anul acesta la UEFS București pe baza rezultatelor sportive, acestea fiind: Stanciu Denisa, Ghinea Andrei și Fekete Robert.

De precizat este faptul că univesitatea din București deține doar 5 locuri bugetate pentru sportivii cu performanțe deosebite din toate ramurile sportive din România.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.