Un bărbat din Deva este dat în urmărire națională pentru loviri și alte violențe

Deva. Mandat de arestare preventivă în lipsă, emis pe numele unui bărbat din Deva, bănuit de comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 27 decembrie 2022, în jurul orei 12:45, un bărbat de 41 de ani, din Deva, în timp ce se deplasa la locuința unei foste prietene de familie, din Deva, s-a întâlnit cu aceasta în scara blocului şi i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, atât femeii, cât şi unui bărbat care o însoţea.
În cursul acestei zile, în urma administrării probatoriului, pe numele bărbatului de 41 de ani a fost emis, de către Judecătoria Deva, un mandat de arestare preventivă în lipsă, sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.
Poliţiştii continuă activităţile specifice în scopul punerii în aplicare a mandatului de arestare preventivă emis în lipsă, bărbatul fiind pus în urmărire naţională. (https://www.politiaromana.ro/ro/persoane-urmarite/roznovan-claudiu-gheorghe).
Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celui în cauză să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *