S-au găsit vinovații în cazul bebelușului care a făcut o alergie severă la plasture

S-au găsit vinovații în cazul bebelușului din municipiul Vulcan care a făcut o alergie severă la plasture. Este vorba de o asistentă și o îngrijitoare. Medicul care s-a ocupat de bebeluș este cercetat preliminar. În cazul medicului încă se fac cercetări pentru a stabili care a fost rolul său în tratarea micuțului.

 „La ora actuală, sunt cercetate o asistentă și o îngrijitoare, disciplinar. Cercetarea preliminară vizează și un medic”, a declarat medicul Cătălin Popa, managerul Spitalului municipal Vulcan.

Ancheta conducerii unității medicale îi dă dreptate mamei copilului, care a spus că o infirmieră este cea care i-a scos branula bebelușului. De altfel, conducerea unității medicale va schimba și tipul de leucoplast folosit după ce s-a constatat că mai mulți pacienți au făcut alergie la acesta.

Reamintim faptul că în urmă cu două săptămâni, un bebeluș a fost externat cu o alergie severă produsă de leucoplast. La acel moment mama micuțului a acuzat faptul că pansamentul a fost schimbat o singură dată în cursul unei săptămâni.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *