Salvamontiştii au intervenit la 66 de solicitări, în ultimele 24 de ore, cele mai multe pentru formaţiunile din Lupeni şi Predeal

Salvamontiştii anunţă că au intervenit, sâmbătă, la 66 de solicitări, cele mai multe fiind pentru formaţiunile din Lupeni şi Predeal.

„Ieri, o nouă zi de foc pentru salvamontiștii din întreaga țară, cu o multitudine de accidente pe munte, din păcate, doua încheiate cu decesul victimelor iar altele cu afecțiuni grave pentru cei accidentați”, a comunicat Salvamont România pe pagina sa de facebook.

Salvamont România anunţă „o zi plină” pe munte, salvamontiştii intervenind, sâmbătă, la 66 de solicitări.

Câte zece intervenţii au avut echipele din Lupeni şi Predeal, 7 apeluri au fost pentru Salvamont Sinaia, 6 apeluri pentru Salvamont Maramureş, 5 apeluri pentru Salvamont Municipiul Braşov, câte patru apeluri pentru salvatorii montani din Gorj, Prahova-Azuga şi Caraş Severin-Muntele Mic, 3 apeluri pentru Salvamont Alba şi 2 apeluri pentru Salvamont Bihor.

Salvamontiştii din Argeş, Cluj, Prahova, Caraş Severin-Semenic, Sibiu, Săcele, Mureş,

Vatra Dornei, Buşteni, Neamţ şi Suceava au avut câte un apel.

„S-au mai primit 51 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre starea pârtiilor din domeniile schiabile”, au mai transmis salvamontiştii.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.