Protest al sindicatelor din domeniul energiei, în faţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în ziua în care instanţa ar trebui să se pronunţe cu privire la scăderea vârstei de pensionare

Sindicaliştii din domeniul energiei protestează, luni, în faţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în ziua în care instanţa ar trebui să se pronunţe cu privire la scăderea vârstei de pensionare.

„Blocul Naţional Sindical informează că, la această oră, are loc un protest organizat de Federatia Sindicatelor Energetica, în faţă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Membrii Federaţiei Sindicatelor Energetica, lucrători în domeniul energiei, solicită aplicarea Legii 197/2021 tuturor minerilor”, au transmis, luni, sindicaliştii.

Potrivit acestora, luni este şi ziua în care instanţa supremă ar trebui să dea o soluţie privind aplicarea în totalitate a acestei legi, de reducere cu 13 ani a vârstei de pensionare.

Potrivit Jandarmeriei Bucureşti, care asigură măsurile de ordine la protest, manifestarea este avizată până la ora 13.00.

 

news.ro

sursa foto: facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *