Scandal, violență, tâlharie, într-un cartier. Conflict, generat din cauza volumului ridicat de la boxele unui autoturism, în plină noapte

La data de 27.07.2020, în jurul orei 04:25, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Călan au fost sesizaţi de o femeie din Călan cu privire la faptul că, pe strada Florilor, staţionează un autoturism din care se difuzează muzică la volum ridicat.

La faţa locului, în cel mai scurt timp, s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a identificat un tânăr în vârstă de 24 de ani, care a relatat că a fost agresat fizic de un bărbat pe care nu îl cunoaște, care i-a atras atenţia că îl deranjează muzica difuzată la volum maxim, de către tânăr, dintr-un autoturism. Tânărul a fost transportat de un echipaj medical la o unitate medicală, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, în timp ce poliţiştii au demarat cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a petrecut incidentul.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un bărbat de 39 de ani, din Călan, după un conflict verbal, l-ar fi agresat pe tânărul de 24 de ani, după ce i-a atras acestuia atenţia, că este deranjat de volumul ridicat al unei boxe portabile, de la care tânărul şi alţi doi prieteni ai săi ascultau muzică.

Totodată, un prieten al tânărului agresat, un bărbat de 44 de ani, a reclamat faptul că a fost amenințat cu un cuțit de bucătărie (cu care acesta a coborât din locuinţă, după ce a constatat că tinerii refuză să oprească muzica), de către bărbatul de 39 de ani, care i-a sustras telefonul mobil de la care acesta difuza muzică.

În baza probatoriului, faţă de bărbatul de 39 de ani, poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată, lovire sau alte violențe şi tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cel în cauză urmează să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor corespunzătoare.

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *