Școala Gimnazială din Zam câștigătoarea concursului „Educație la Înălțime”

Sezonul de toamnă al concursului „Educație la Înălțime” a avut patru clase câștigătoare. Acestea au primit premii în cărți în valoare de 2400 de lei. Premiile au fost asigurate de Editura Litera. Câștigătoare a fost Școala Gimnazială din Zam care poate alege cărți în valoare de 1000 de lei.

„Prima lecție a sezonului de toamnă „Educație la Înălțime” a adus premii în valoare de 2400 de lei constând în cărți la alegere de pe site-ul Editurii Litera, partenerul de cărți la înălțime. Marele premiu a fost câștigat de Școala Gimnazială din Zam, județul Hunedoara, care are acum dreptul să aleagă cărți în valoare de 1000 de lei. Pe locul al doilea s-a clasat clasa a V-a B din Școala Gimnazială nr.11 din Buzău, care va putea să înceapă o biblioteca a clasei cu cărți în valoare de 700 de lei. Premiul al treilea – care aduce cărți pe alese în valoare de 500 de lei – a ajuns la clasa a VII-a B din Școala Gimnazială Constantin Stere din Bucov, județul Prahova.

În cadrul lecției de la aerodromul de la Deva a fost lansată o întrebare pentru școlile din țară care ne-au urmărit pe Youtube sau pe Facebook. Elevul care a reușit să trimită prin Whatsapp cel mai rapid răspunsul corect este Robert Cristian Nica de la Liceul cu Program Sportiv „Iolanda Balaș Soter” din Buzău. Întrebarea a fost: „Cum se numește dealul din București pe care Aurel Vlaicu a testat primul avion conceput și realizat în România?”. Răspunsul corect este „Dealul Cotrocenilor” și aduce câștigătorului cărți în valoare de 200 de lei, alese de pe site-ul editurii Litera. Felicitări tuturor câștigătorilor și spor la citit! Concursurile cu premii în cărți vor continua și în lecțiile viitoare „Educație la Înălțime”! Vinerea viitoare, la ora 10, vă așteptăm la o nouă lecție!

„Educație la Înălțime” este un proiect creat și implementat de către Asociația Însemne, în parteneriat cu Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Secretariatului general al Guvernului și cu sprijinul Ministerului Educației”, arată organizatorii.

Organizatorii spun că acest concurs cu premii în cărți va continua.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *