Şcoala Politică „Avram Iancu”, un succes al tinerilor liberali hunedoreni

La sfârşitul săptămânii trecute, în perioada 13-15 decembrie, în staţiunea montană Parâng, s-a desfăşurat a doua ediţie a Şcolii Politice „Avram Iancu”, organizată de TNL Hunedoara.

Aproximativ 150 de tineri din judeţul Hunedoara, dar şi din alte regiuni ale ţării, au participat la acest eveniment, care a avut ca scop crearea unui mediu de socializare a tinerilor liberali, dar şi consolidarea cunoştinţelor politice şi administrative ale acestora. Alături de tinerii liberali au fost şi câţiva reprezentanţi de vârf ai Organizaţiei Judeţene PNL Hundeoara, începând cu preşedintele acesteia, deputatul Lucian Heiuş, doamna senator Carmen Hărău, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Adrian David şi primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi.

Preşedintele TNL, deputatul Mara Mareş, prezentă de asemenea la eveniment, s-a declarat extrem de încântată de nivelul organizaţiei TNL Hunedoara, declarând că aceasta este una dintre cele mai solide organizaţii din ţară.

Pe lângă Mara Mareş, a fost prezent şi Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele CJ Arad, dar şi Bogdan Pivariu, viceprimarul celei mai mari comune din ţară, respectiv comuna Floreşti, judeţul Cluj, care ocupă această poziţie din rândurile TNL.

O mică bucată din Parlamentul European s-a mutat la Parâng, pentru că atât Siegfried Mureşan, cât şi Gheorghe Falcă, ambii europarlamentari PNL, au susţinut cursuri în faţa tinerilor liberali.

Cristina Chivu, preşedintele TNL Hunedoara, a fost cea care a făcut ca lucrurile să se întâmple, fiind atât principalul organizator al evenimentului, cât şi moderatorul acestuia.

 

Şcoala Politică „Avram Iancu”, a dat ocazia să demonstrăm încă odată că tinerii liberali rămân preocupaţi de o cunoaştere continuă, preocupaţi de viitor, de dezvoltare, o dezvoltare a noastră, a oraşelor în care trăim, a Văii Jiului, a judeţului Hunedoara şi a întregii ţări.

Avram Iancu le-a spus moţilor, înainte de răscoală, un simplu… „No, hai!”

Cu asta am plecat cu toţii, în urma acestei experienţe: „No, hai! E timpul pentru #generaţiaaltfel!”

 

Biroul de Presă TNL Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *