Scrie-i lui Moș Crăciun!

Se apropie perioada din an cea mai iubită de copii, când aceștia îl așteaptă pe Moș Crăciun să le aducă darurile mult visate. Însă, pentru ca bătrânul cu barbă albă să știe ce își doresc micuții, aceștia trebuie să îi scrie o scrisoare.  Ca în fiecare an, Poșta Română are grijă ca dorințele micuților așternute pe hârtie să ajungă la Moș Crăciun acasă, în Laponia!

Tot ce trebuie să facă copiii este să vină cu scrisoarea adresată Moșului în oficiile poștale din județul Hunedoara, să cumpere un timbru și să o depună la cutia poștală, până la data de 20 decembrie 2021. Mai departe, salariații poștali se vor ocupa ca plicurile să ajungă în siguranță în mâinile Moșului.

Mai mult, micuții care au scris cele mai frumoase 3 scrisori vor primi premii din partea reprezentanților Oficiului Județean de Poștă Hunedoara.

„Ne dorim să îi educăm, în acest fel, să învețe să scrie și să trimită o scrisoare, să învețe cum se scrie pe anvelopa plicului destinatarul și expeditorul, aspecte pe care, am constatat că mulți dintre ei nu le cunosc. În felul acesta ne dorim să aducem lângă noi noua generație, dar și să le facem o bucurie în plus copiilor în această perioadă a sărbătorilor de iarnă,” ne-a spus Maria Czane, director OJP Hunedoara.

Pentru asta, vor trebui să lase, la finalul scrisorii, un număr de telefon sau adresa de domiciliu.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *