Se caută trei asistenți medicali

Sanatoriul de Pneumoftiziologie din Geoagiu angajează trei asistenți medicali. De precizat este faptul că unitatea sanitară este spital suport pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus. Sanatoriul de Pneumoftiziologie Geoagiu, județul Hunedoara, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de asistent medical debutant și asistent medical principal. Astfel,pentru secția Pneuomologie I – TBC sunt scoase la concurs câte un post de asistent medical debutant și unul de asistent medical principal. La Secția Pneumologie II – TBC este scos la concurs un post de asistent medical debutant.

Pentru postul de asistent medical debutant, condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt studii – diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă; vechime – nu este cazul.

În cazul asistentului medical principal sunt necesare studii care să ateste faptul că persoana are o  diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă; examen pentru obținerea gradului principal și 5 ani vechime ca asistent medical.

În data de 5 mai are loc proba scrisă, iar în data de 7 mai are loc proba practică.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *