Se cunosc finalistele de la “Cupa Crăciunului” la fotbal în sală

Sâmbătă și duminică s-au desfășurat partidele din cadrul grupelor de la „Cupa Crăciunului” la fotbal în sală. La startul competiției organizate de către Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Hunedoara s-au înscris 23 de echipe, dintre care 20 care evoluează în Ligile IV și V, două de juniori republicani și una de old-boys, care au fost împărțite în cinci grupe, organizate, în principal, pe criterii geografice.

În trei dintre aceste grupe, cele desfășurate la Uricani, la Baru și la Geoagiu, au fost repartizate câte patru cinci echipe, iar în celelalte două, la Dobra și la Ilia, câte patru. Conform regulamentului competiției, la turneul final s-au calificat cele cinci câștigătoare de grupe, plus echipa cu cea mai bună linie de clasament dintre ocupantele pozițiilor secunde. Astfel s-au calificat, ca și câștigătoare de grupe, Hercules Lupeni (de la Uricani), Retezatul Hațeg (de la Baru), Dacia Orăștie (de la Geoagiu), CS Hunedoara (de la Ilia) și Șoimul Băița (de la Ilia). Echipa cu cea mai bună linie de clasament dintre ocupantele pozițiilor secunde a fost Inter Petrila (de la Uricani) și a obținut calificarea la turneul final, iar ca formație de rezervă, în eventualitatea unei neprezentări, posibilă, „Cupa Crăciunului” la fotbal în sală fiind o competiție amicală, a fost desemnată CS Ghelari (a doua din grupa de la Geoagiu).

La turneul final echipele vor fi împărțite în două grupe de câte trei formații, câștigătoarele urmând a lupta pentru trofeu, locul al treilea urmând a fi acordat, ex-aequo, celor clasate pe pozițiile secunde. Data și locul desfășurării turneului final vor fi stabilite, în aceste zile, de către cei de la AJF Hunedoara.

 

Claudiu POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *