Se închide patinoarul din Parcul Cetate Deva

Patinoarul în aer liber din Deva își va închide porțile în seara zilei de duminică, 25 februarie 2024.

 

Pentru mii de deveni și nu numai, pasionați de distracția pe patine, patinoarul a fost locul de recreere preferat, de la deschiderea acestuia în luna decembrie a anului trecut și până acum.

 

Iubitorii de distracție pe gheață mai au la dispoziție 5 zile ca să se bucure de facilitățile oferite de această bază de agrement.

 

Reamintim că, la propunerea Primarului Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, consilierii locali au aprobat ca pe toată durata funcționării patinoarului, copiii, elevii și studenții cu domiciliul stabil în Deva să beneficieze de acces gratuit dar și de închirierea gratuită a patinelor.

 

Patinoarul artificial amplasat în Parcul Cetate are o suprafață de 450 de metri pătrați și o capacitate de 130 de persoane pe serie. Cei care vin la patinoar au la dispoziție o încăpere încălzită unde se pot echipa pentru distracția pe gheață.

 

Administratorii patinoarului le mulțumesc tuturor celor care au respectat regulamentul de funcționare și au făcut posibil ca această perioadă de feerie pe gheață să fie lipsită de incidente.

De administrarea patinoarului se ocupă Seviciul Baze Agrement din cadrul Primăriei Municipiului Deva.

 

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Deva

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *