Ședinţă cu medicii de familie pe tema integrării activităţii de vaccinare în Programul Ministerului Sănătăţii

Preşedintele CNCAV, Andrei Baciu, a discutat, miercuri, cu medicii de familie despre integrarea activităţii de vaccinare în Programul Ministerului Sănătăţii. „Misiunea Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea se va încheia în săptămânile viitoare”, a transmis Baciu.

„Împreună cu colega mea, secretar de stat Adriana Pistol, am avut azi o şedinţă cu reprezentanţii medicilor de familie despre integrarea activităţii de vaccinare anti-COVID-19 în Programul de Vaccinare al Ministerului Sănătăţii. I-am informat pe toţi colegii că misiunea Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea se va încheia în săptămânile viitoare”, a scris, miercuri, pe Facebook, Andrei Baciu.

Potrivit acestuia, mai departe vaccinarea anti-COVID-19 se va face în principal la cabinetele medicilor de familie.

„În calitate de preşedinte al CNCAV, le-am spus colegilor medici de familie că le apreciez munca extraordinară legată de vaccinarea anti-COVID-19, care a început în cabinetele lor pe 4 mai anul trecut şi a dus până acum la vaccinarea a peste 1,1 milioane de români. I-am asigurat de asemenea de sprijinul Ministerului Sănătăţii pentru ca vaccinarea să se desfăşoare în continuare aşa cum trebuie”, a mai transmis preşedintele CNCAV.

Potrivit CNCAV, până marţi, în România au fost complet vaccinate 8.076.153 persoane, alte 8.114.415 primind prima doză.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.