Sediul CJ Hunedoara, renovat de o firmă cu obiect de activitate ”Baruri și alte activități de servire a băuturilor”

CJ Hunedoara a atribuit prin cumpărare directă un contract de peste 190.000 de lei unei firme al cărei obiect de activitate este ”Baruri și alte activități de servire a băuturilor”. Nu ar fi nicio problemă dacă contractul demarat de CJ Hunedoara nu ar presupune anumite lucrări de renovare. Mai exact, CJ Hunedoara a achiziționat servicii de ”Renovări interioare la Sediul Consiliului Județean Hunedoara”.

Contractul care prevede ”Renovări la construcții existente, constând în: reparați la scări , la pardoseli din parchet și/sau granit , placaje cu gresie și faianță, instalații sanitare și termice, zugrăveli interioare și vopsitorii, tavane și pereti din gips carton”, a fost atribuit unei firme care potrivit datelor oficiale are cu totul și cu totul alt obiect de activitate.

Mai mult, potrivit anunțului, ”prețul este negociabil funcție de complexitatea și cantitățile de lucrări de executat! Oferta este de 650 lei/mp la suprafață utilă reparată”.

Mai exact, firma S.C. Florimar Cominvest S.R.L.  va încasa 191.245,50 lei pentru a executa lucrările comandate de CJ Hunedoara.

sursă: SICAP

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *