Sediul DGASPC Hunedoara va fi modernizat

Sediul în care își desfășoară activitatea Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara va fi modernizat. CJ Hunedoara a lansat o licitație pentru contractul de „Servicii de Elaborare Proiect de Autorizare a executării lucrărilor de Construire, Proiect Tehnic, Detalii de Execuție, Verificare Tehnică a Proiectului și Asistență Tehnică pe perioada execuției și execuție lucrări pentru obiectivul “REPARAȚIA ȘI MODERNIZAREA SEDIULUI DIRECȚIA GENERALĂ DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ ȘI PROTECȚIA COPILULUI HUNEDOARA”, situat in municipiul Deva, Piata garii, nr. 9 A – ETAPA 1- servicii de proiectare şi execuţia de lucrări pentru reabilitarea instalațiilor termice, a instalației de gaze naturale precum și realizarea rampelor pentru persoane cu handicap locomotor”. 924.664 lei fără TVA este valoarea contractului.

„Repararea și modernizarea acestei clădiri este necesară și pentru asigurarea condițiilor tehnice de funcționare a construcției. Realizarea etapelor de proiectare și execuție se va desfășura în două etape, după cum urmează: ETAPA 1 cuprinde lucrările de reabilitare și punere în funcțiune a instalațiilor termice, a instalației de gaze naturale, precum și realizarea unei rampe pentru acces persoane cu handicap locomotor.  Echiparea și instalarea unei/unor centrale termice proprii inclusiv realizarea instalației de gaze:  Înlocuirea corpurilor de încălzire cu radiatoare; Înlocuirea sistemului de distribuţie a agentului termic pentru încălzire; Instalarea unui sistem de producere a apei calde menajere cu boiler și realizarea sistemului de distribuție a acesteia la obiectele sanitare; Realizarea unei rampe de acces in clădire;  Racorduri la utilități”, arată documentul.

Poate unul din cele mai importante obiective ale contractului este realizarea unei rampe de acces pentru facilitarea accesului persoanelor cu dizabilități în incinta clădirii.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 23 septembrie, iar investiția este finanțată din fonduri bugetare.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *