Șeful fotbalului din România va fi miercuri la Deva

Miercuri, 7 februarie, de la ora 13.00, la sediul din Deva al Inspectoratului Școlar, va avea loc o ședință importantă a Asociației Județene de Fotbal Hunedoara. În cadrul acestei ședințe, una programată în devans, din cauza decesului subit, pe 8 ianuarie, al președintelui forului, profesorul Mircea Sîrbu, va fi aleasă noua conducerea a fotbalului din județul Hunedoara. Pentru postul de președinte al asociației s-au depus două candidaturi, cele ale lui Cristian Petrean și Ioan Stelescu, în vreme ce pentru ocuparea celor două locuri de vicepreședinte sunt cinci candidaturi, fiind vorba despre Cristian Coroiescu, Damian Diniş, Cristian Gîț, Vasile Hrițac și Marius Ștefan.

La ședința de alegeri vor participa, ca supervizori, membri importanți ai Federației Române de Fotbal, în frunte cu președintele Răzvan Burleanu. Alegerile pentru noua conducere a fotbalului hunedorean erau programate, inițial, să se desfășoare în primăvară, regretatul Mircea Sîrbu anunțând, cu mai mult timp înainte, că nu mai dorește să candideze.

Reamintim că profesorul Mircea Sîrbu, care a încetat de viață la vârsta de 67 de ani, a fost cel mai longeviv președinte de asociație de profil din țară, fiind în fruntea forului din județul Hunedoara de la înființarea acestuia, din 1990.

 

Claudiu POPA  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.