SENTINȚĂ pentru preotul Pomohaci, acuzat de tentativă de corupere sexuală a unui minor

Decizia în cazul preotului Pomohaci, acuzat că a încercat să corupă sexual un adolescent, va fi prezentată, vineri, de Consistoriul Arhiepiscopiei de Alba Iulia.

„Şedinţa Consistoriului Eparhial s-a încheiat. Membrii Consistoriului au luat o hotărâre ce va comunicată în cursul zilei de vineri”, a declarat purtătorul de cuvânt. El a explicat că întârzierea este determinată de o procedură care trebuie respectată în asemenea situaţii şi a dat asigurări că hotărârea va fi făcută publică.

Consistoriul Eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia a judecat, joi, cazul preotului Cristian Pomohaci, cercetat de Parchetul instanţei supreme pentru că ar fi încercat să corupă sexual un adolescent de 17 ani, urmând ca decizia privind măsurile care vor fi luate să fie anunţată, vineri, după deliberări.

Preotul Cristian Pomohaci nu s-a prezentat în faţa consistoriului deşi fusese invitat să aducă probe şi dovezi pentru a se dezvinovăţi, iar potrivit regulamentului riscă să fie sancţionat începând de la suspendare temporară până la caterisire.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *