Sesizări online pentru stricăciunile de pe domeniul public

Autoritățile locale din Călan au lansat o aplicație prin care cetățenii au posibilitatea de a sesiza online stricăciunile de pe domeniul public. Aplicația pentru orașul Călan, are o nouă facilitate, respectiv notificarea problemelor apărute la bunurile urbane.

Dacă observați deteriorări, de orice natură, la bunurile urbane publice (bănci, coșuri de gunoi, aparate din locurile de joacă pentru copii, panouri de afișaj, etc) de pe teritoriul U.A.T. Călan, vă rugăm să ne sprijiniți în procesul de remediere a neajunsurilor, notificându-ne despre acestea prin intermediul aplicației. Din meniul principal, accesați „Raportările mele” și urmați pașii ceruți de aplicație. Sesizarea dumneavoastră va fi procesată în termen de două zile lucrătoare și veți fi informați despre măsurile care se vor lua. De asemenea veți fi informați când problema sesizată va fi rezolvată. Vă reamintim, pentru a ne putea notifica, este necesar să aveți pornită localizarea pe telefon și să vă aflați pe teritoriul U.A.T. Călan”, arată autoritățile locale din Călan.

O astfel de aplicație a fost realizată și la Petroșani în urmă cu doi ani de zile, însă autoritățile locale au decis să o dezactiveze, după ce s-a observat că platforma era folosită în scopul unor atacuri politice.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *