Shopping City Deva aniversează primii 5 ani cu premii instant și surprize memorabile

În perioada 24 – 27 septembrie, Shopping City Deva, destinația perfectă pentru cumpărături, aniversează 5 ani și le-a pregătit vizitatorilor un program special de evenimente, invitați surpriză, premii instant și reduceri exclusive în magazine.

Momente speciale și surprize

Pentru a marca primii „5 ani strălucitori”, clădirea Shopping City Deva va fi iluminată aniversar pe 24 și 25 septembrie, intervalul 20:30 – 23:30, într-un spectacol excepțional de lumini și lasere.

Mai mult, în fiecare zi între 24 și 27 septembrie, vizitatorii centrului comercial sunt invitați să intre în atmosfera festivă prin diverse momente artistice de dans oferite de Dansandra, Caffe Latino, Tango Otros Aires Deva, The Power Jr., The Power Senioare, CCDM Deva “X Generation”. Între orele 19:00 – 21:00, distracția va continua cu invitați surpriză: personaje luminoase pe picioroange, jonglerii cu led-uri și alte momente captivante pentru publicul prezent în centrul comercial.

Spiritul aniversar nu va lipsi nici în food court: pe 24 și 25 septembrie (interval orar 18:00 -19:00), clienții vor lua masa pe acordurile muzicale ambientale oferite de Szabi Sax, renumitul saxofonist.

Și pentru ca aniversarea să fie cu adevărat de neuitat, la cabina foto, amenajată special în această perioadă în zona H&M, vizitatorii pot să își creeze pe loc o amintire foto în cele mai strălucitoare ipostaze de la aniversarea centrului comercial.

Premii instant și oferte aniversare

Sărbătorirea celor 5 ani aniversari începe pe 24 septembrie cu o campanie promoțională valabilă până pe 8 octombrie, prin care oaspeții fideli care achiziționează produse în valoare de minimum 150 lei, sunt recompensați garantat cu unul dintre sutele de premii aniversare. 

Exclusiv în perioada 24 – 27 septembrie, magazinele din incinta Shopping City Deva își așteaptă clienții cu o multitudine de oferte și reduceri:

  • Magazinul Hervis, la achiziționarea a două produse de îmbrăcăminte sau încălțăminte, oferă al treilea produs gratuit
  • Reduceri între 10 și 50% vor fi activate și în magazinele Orsay (vouchere de discount 20%, respectiv 15%, care se ridică de la Info Desk), Effect, Benvenutti, Maxwear, Escudo, Salamander, Smyk. De asemenea, C&A a pregătit 500 de vouchere de discount (ce se pot ridica de la Info Desk și utiliza între 19 – 25 octombrie)
  • Nobila Casa, lanțul de magazine de decorațiuni interioare din domeniul home & deco, oferă 30% reducere la Colecția Black Marble, doar în perioada 24 – 8 octombrie
  • La Infinite Love, primii trei clienți ai zilei vor primi, la achiziția unui parfum de 50 ml, un alt parfum de 50ml.

Ofertele delicioase continuă și toamna în zona de food court. Restaurantul Kalia va oferi clienților o limonadă gratis la fiecare comandă de trei clătite, Spartan se va ocupa de hidratarea cumpărătorilor la comanda oricăruia dintre meniuri, iar Saladbox va servi budinci gratuit la achiziționarea a două salate.

Shopping City Deva își așteaptă vizitatorii cu cele mai bune oferte, experiențe de shopping, activități și momente-surpriză de neuitat pentru a sărbători primii 5 ani de la deschiderea centrului comercial.

Pentru a le putea oferi clienților o experiență de shopping în siguranță, Shopping City Deva a implementat un plan de măsuri de siguranță. Printre măsurile cu rol preventiv, menite să asigure condiții sigure pentru  shopping, menționăm: instalarea unor dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte cheie, aerisirea periodică, în mod natural a centrului comercial, instalarea unor buline de distanțare socială în zonele unde se poate crea aglomerație (food court, cafenele, intrare magazine, etc). Accesul în centrul comercial este permis doar clienților care poartă mască de protecție, iar această măsură este obligatorie și pentru personalul din magazine și echipa administrativă. Mai mult, conform reglementărilor autorităților, la intrarea în centrul comercial, a fost implementat un sistem pentru verificarea temperaturii clienților.

Puteți urmări campania aniversară pe www.shoppingcitydeva.ro și pe Facebook Shopping City Deva


Despre Shopping City Deva

Shopping City Deva, centrul comercial regional dominant al județului Hunedoara, situat în Calea Zarandului, numărul 87, a fost inaugurat pe data de 24 septembrie 2015, în urma unei investiții de 14 milioane de euro. Proiectul achiziționat de grupul de investiții și dezvoltare NEPI Rockcastle în anul 2013 a fost extins și are în prezent 54.000 m², dedicați zonei de retail și divertisment, devenind astfel principalul pol de retail și petrecere a timpului liber, atât pentru județul Hunedoara, cât și pentru întreaga regiune.

Shopping City Deva reunește sub același acoperiș brand-uri internaționale de fashion, încălțăminte și accesorii, prezente pentru prima oară în regiune: ALTEX, Benvenuti, C&A, CCC, Cinema City, Deichmann, Gatta, H&M, Kendra, Noriel, Orsay, Pepco, Salamander, Takko. Mix-ul de retail este completat extrem de bine de cel de divertisment: cinematograf multiplex Cinema City cu 6 săli dotate cu ultima tehnologie 3D, restaurant KFC și multe altele pentru toate gusturile.

Pentru a completa și facilita experiența de cumpărături, Shopping City Deva pune la dispoziția clienților săi nu mai puțin de 1700 de locuri de parcare gratuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *