Simona Halep, favorita fostei jucătoare Chris Evert la câştigarea Australian Open

Fosta jucătoare americană Chris Evert, de 18 ori campioană la turneele de Grand Slam, o consideră pe Simona Halep favorită la câştigarea Australian Open, deşi afirmă precaut că nu este sută la sută convinsă de acest lucru.

“Simt că Simona Halep a avut un atât de dezamăgitor an 2017 la Grand Slam-uri, încât este foarte hotărâtă să schimbe această situaţie. Ea a avut un an 2017 dureros la toate turneele de Grand Slam. Simt că joacă tenisul cel mai bun acum, cel mai solid. Cred că e bine pregătită. În toamnă, la fiecare interviu pe care l-am văzut, de fiecare dată când am văzut-o la TV sau pe Twitter, are un mare zâmbet pe faţă. Cred că este într-o bună stare de spirit. Îi place să fie numărul 1, se bucură de asta, îl îmbrăţişează, nu îi e frică de asta. Spun asta, din nou, fără a fi sută la sută convinsă, dar o să o aleg pe ea ca favorita mea”, a declarat Chris Evert, potrvit site-ului WTA.

Evert, acum comentator sportiv, admite că lupta este deschisă pe tabloul feminin, multe jucătoare putând să se impună la Melbourne, în absenţa Serenei Williams.

Australian Open, primul Grand Salm al anului, va avea loc între 15 şi 28 ianuarie. Simona Halep este principala favorită pe tabloul feminin de simplu.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *