Simplificare în administrația publică locală

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, s-a întâlnit cu vicepremierul României. Comitetul Director al Asociației municipiilor din România a organizat sesiunea de lucru. Primarul din Petroșani consideră că este nevoie de simplicarea legislației în domeniul administrației publice locale.

„Temele discutate au vizat activitatea administrațiilor locale și modul în care reglementările specifice afectează sau îngreunează modul de lucru. Se caută soluții pentru eficientizarea administrației publice locale. Este nevoie de simplificarea şi clarificarea legislației din domeniul administraţiei publice locale, prin modificarea principalelor prevederi legislative cuprinse în Proiectul Codului Administrativ, Proiectul Codului Finanţelor Publice Locale şi Legile privind achiziţiile publice”,  spune Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

La întâlnire a participat Paul Stănescu, vicepremierul României și ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Sirma Caraman, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și Bogdan Pușcaș, președinte ANAP.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *