Singurul om din lume care a participat la toate competițiile Red Bull X-Alps are nevoie de noi

Sportivul petroșănean, Toma Coconea are nevoie de noi pentru a ajunge la Red Bull X-Alps. Toma Coconea este singurul om din lume care din 2003 a participat la toate competițiile Red Bull X-Alps și unicul care a primit distincția X-Alps Man de la Prințul Albert de Monaco.

Sportivul are în palmares două titluri de vice-campion la X-Alps (una dintre cele mai dificile competiții sportive la nivel mondial), obiectivul său în 2021 fiind acela de a face trecerea de la vice-campion la campion.

„Pentru a reuși o astfel de performanță, sportivul are nevoie de pregătire corespunzătoare în special în ultimele 2 luni dinaintea competiției, motiv pentru care este necesară recunoașterea traseului și suportul unei echipe. Pentru a-și atinge obiectivul, Toma a pus la bătaie toate resursele personale de bani și cunoștințe care deja au contribuit cât au putut pentru a-i fi alături. Situația sportivului este una mai specială ca oricând, pentru că de curând a devenit și tatăl unei fetițe. De aceea resursele sale personale sunt mult mai limitate decât în anii anteriori. Suma care îi lipsește în acest moment poate fi strânsă cu ajutorul oamenilor care îi apreciază activitatea și vor să îl vadă victorios!”, aratp cei de la Asociația Totul este posibil, care au venit în sprijinul lui Toma Coconea.

CUM POȚI CONTRIBUI?

donații direct prin card:

http://bit.ly/TOMA_COCONEA_X-ALPS2021

cont: RO36BTRLRONCRT0386479601

(cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

Revolut / BT PAY: 0722446352

cu mențiunea TOMA COCONEA

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *