Sisteme de alimentare cu apă în patru localități hunedorene

Patru localități hunedorene vor beneficia de fonduri pentru reabilitarea, înființarea sau extinderea rețelelor de apă. Investițiile vor fi realizate în cadrul subprogramului ”Fose septice, microstații de epurare și sisteme de alimentare cu apă”.

„Ion ȘTEFAN, ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, a aprobat, prin ordin de ministru, lista-sinteză a obiectivelor de investiții din cadrul subprogramului ”Fose septice, microstații de epurare și sisteme de alimentare cu apă”, derulat de Compania Națională de Investiții. În urma verificării documentațiilor depuse de solicitanți, în listă au fost incluse 128 de obiective care îndeplinesc toate condițiile prevăzute de O.G. nr. 25/2001 privind înființarea Companiei Naționale de Investiții ”C.N.I.” – S.A., aprobată cu modificări prin Legea nr. 117/2002, cu modificările și completările ulterioare. Județul Hunedoara se găsește pe această listă cu mai multe obiective”, arată Vetuța Stănescu, secretar de stat în MDLAP.

Astfel, la Băcia se va implementa proiectul de „reabilitare rețea de alimentare cu apă potabilă în satele Băcia și Petreni”.

În comuna Cerbăl se va construi o rețea de alimentare cu apă în localitatea Ulm, Merișoru de Munte, Poiana Răchițelii și fosă septică Poiana Răchițelii. Tot o rețea de alimentare cu apă se va realiza în satele Peștișu Mic, Josani, Valea Nandrului, Nandru și Almașu Mic.

La Vețel va fi implementat proiectul care prevede înființare și extindere alimentare cu apă.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *