Diego Maradona a încetat din viaţă | Federaţia Argentiniană de Fotbal: Durere profundă după moartea legendei noastre – VIDEO

Diego Maradona a încetat din viaţă la 60 de ani. Federaţia Argentiniană de Fotbal (AFA) a postat, miercuri seară, pe Twitter, un mesaj de condoleanţe după anunţul decesului legendarului Diego Armando Maradona. Diego Armando Maradona, născut pe 30 octombrie 1960, în Lanús, Provincia Buenos Aires, Argentina, este considerat de către mulţi din lumea fotbalului (inclusiv jurnalişti sportivi, foşti şi actuali jucători, fani) ca fiind cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, împărţind cu Pelé titlul de Jucătorul Secolului decernat de FIFA.

 

Federaţia Argentiniană de Fotbal: Durere profundă după moartea legendei noastre, Diego Armando Maradona

CITEȘTE ȘI Federaţia Argentiniană de Fotbal: Durere profundă după moartea legendei noastre, Diego Armando Maradona

BIOGRAFIE: Diego Maradona, \

CITEȘTE ȘI BIOGRAFIE: Diego Maradona, “El Pibe de Oro”, personaj controversat, dar şi cel considerat de unii drept cel mai mare fotbalist al lumii

Iniţial, anunţul a fost făcut de presa argentiniană şi preluat şi de presa sportivă din Europa.

Ulterior, avocatul lui Maradona, Matias Morla, şi purtătorul de cuvânt al argentinianului, Sebastian Sanchi, au confirmat decesul fostului fotbalist.

Morla a postat un mesaj pe Twitter: “Ne vedem curând, prietene. Adio, Comandante. Îmi va fi dor de tine”/

Maradona ar fi murit în urma unui stop cardiac, la 60 de ani.

El se afla la locuinţa sa din Tigre, unde se recupera după o operaţie la cap.

Clarin notează că, deşi mai multe ambulanţe s-au deplasat la locuinţa fostului fotbalist din cartierul SanAndres, acesta nu a mai putut fi salvat.

Maradona a fost operat cu succes pe creier, la 3 noiembrie, pentru îndepărtarea unui hematom subdural, descoperit în urma unei investigaţii CT.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *