SJU Deva: Contract pentru eliminarea deșeurilor medicale

SJU Deva a scos la licitație un contract cadru pentru  furnizarea servicii de colectare, de transport și de eliminare a deșeurilor spitalicești. 1.440.000 lei este valoarea contractului care urmează se se deruleze pe o perioadă de 2 ani. 17 februarie este data limită pentru depunerea ofertelor.

Prestatorul va avea obligația ridicării deșeurilor de la următoarele destinații, sediul central al Spitalului Județean de urgență Deva, str. 22 Decembrie, nr.58,  Pediatrie, Deva, str. Kogălniceanu, TBC, Deva, str. Gheorghe Barițiu, Dermatologie, Psihiatrie, Medicină Legală, Centrul de Sănătate Mintală Adulți, Centrul de Sănătate Mintală Copii, Deva, str. M. Eminescu, nr.99, Recuperare Medicală, Baia Sărată, Deva, str. 16 Februarie, Ilia, str. Tudor Vladimirescu și Călan.

Spitalul Județean de Urgență Deva este spitalul general organizat în reşedinţa de judeţ, cu o structură complexă de specialităţi medico-chirurgicale, cu unitate de primire urgenţe, care asigură urgenţele medico-chirurgicale şi acordă asistenţă medicală de specialitate, inclusiv pentru cazurile grave din judeţ care nu pot fi rezolvate la nivelul spitalelor locale.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *