Skipass unic pentru toate instalațiile din Straja

Administratorii domeniului schiabil Straja anunță că în stațiunea montană este disponibil un skipass unic pentru toate instalațiile de transport pe cablu.

O singură cartelă pentru întreg domeniul schiabil, atât pe instalațiile care aparțin de Complex Montana, Platoul Soarelui cât și pentru telegondola și telescaunul de pe Vf. Straja, care va funcționa începând cu sezonul viitor.

„Achiziționarea skipass-urilor de zi și ore este acum disponibilă și de la punctele special amplasate la telegondolă, precum și de la toate casieriile din stațiune. Tarifele skipass-urilor s-au modificat astfel: un skipass de cinci zile este mai avantajos ca unul pe zi, iar zilele nu sunt consecutive, pot fi folosite oricând pe durata sezonului. Turiștii vor beneficia pe această cale, cu o singură cartelă de:  o telegondolă, 4 teleschiuri, 6 telescaune”, arată administratorii domeniului schiabil.

În plus, și programul telegondolei s-a prelungit. Astfel, telegondola va funcționa de luni până joi în intervalul orar 09:00-17:00, iar vineri-sâmbătă: 09:00-18:00.

„Astfel încât în zilele de weekend, și nu numai, am mărit programul pentru turiștii care vin și parchează la telegondolă, pentru a putea beneficia în totalitate de skipass-ul de zi (09:00-17:00).

Pârtia Telegondolă 3,2 km – este în curs de amenajare, exista două zone în care stratul de zăpadă nu este suficient pentru a oferi siguranță. Sperăm ca zăpezile și frigul din zilele acestea să ne ajute să fie funcțională în condiții cât mai bune”, mai notează administratorii domeniului schiabil Straja.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.