Șoferi opriți în trafic. Cei mai mulți conduceau băuți

În data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 09:10, poliţiştii rutieri au oprit în trafic autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Orăștie. Bărbatul a fost testat  cu aparatul etilotest, care indicat valoarea de 0,60 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 01:20, poliţiştii au oprit în trafic un autoturism care se deplasa pe strada Depozitelor, din Deva.

Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Deva, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,84 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

La data de 28.01.2022, în jurul orei 09:55, polițiștii  au depistat în trafic un bărbat de  30 de ani, din  Deva, care conducea o autoutilitară pe Calea Zarandului, din Deva.

În urma verificării în bazele de date ale, polițiştii au stabilit că autoutilitara respectivă este radiată din circulație din  anul 2018 (plăcuțele cu numărul de înmatriculare fiind atribuite unui alt autovehicul), iar cel aflat la volan nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

 

La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 00:40, polițiștii au oprit un autoturism care se deplasa pe strada Nicolae Titulescu, din Hațeg.

În urma verificării în bazele de date, poliţiştii au stabilit că cel aflat la volan, un tânăr în vârstă de 18 ani, din orașul Uricani,  nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

 

La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orelor 20:35, poliţiştii au oprit în trafic, pe strada Cerbului, din Hunedoara, autoturismul condus de un bărbat  de 44 de ani, din Hunedoara. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,68 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 12:00, poliţiştii au oprit în trafic, pe raza comunei Romos, autoturismul condus de un bărbat de 54 de ani, din comuna Romos.

Bărbatul a fost testat  cu aparatul etilotest, care a indicat  valoarea de 0,71 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

La data de 30 ianuarie 2022, în jurul orei 11:00, poliţiştii au oprit în trafic, pe strada Nicolae Bălcescu, din Hunedoara, autoturismul condus de un bărbat de 59 de ani, din Hunedoara. Bărbatul a fost  testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,80 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

La data de  29 ianuarie a.c., în jurul orei 21:20, poliţiştii au oprit în trafic, pe strada Parângului, din Lupeni, autoturismul condus un bărbat de 40 de ani, din  municipiul Lupeni.

Conducătorul auto a fost  testat cu aparatul alcooltest,   rezultatul fiind 0,75 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În toate cauzele prezentate, polițiștii au întocmit dosare de cercetare  penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *