Șoimuș: Haos la intrarea și ieșirea de pe autostrada A1 Deva-Orăștie

Aglomerație, nervi, claxoane, zeci de minute de așteptare, haos. Şoferii care circulă pe DN 76 Deva – Brad şi pe breteaua de intrare și de ieșire de pe autostrada A1 Deva – Orăştie trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.
În zonă sunt aplicate mai multe restricţii de trafic. Motivul? Se execută lucrări pentru realizarea unor viaducte ale autostrăzii A1.
„Pentru DN 76 (în proximitatea localităților Șoimuș – Bejan, județul Hunedoara), se desfășoară, în mai multe puncte, lucrări pentru realizarea unor viaducte ale autostrăzii A1 astfel:
Sectoarele km 0+650 – km 0+690 și km 2+415 – km 2+480 – lucrări la care circulația se desfășoară simultan în ambele sensuri;
Sectorul km 4+135 – km 4+240 – circulație alternativă pe ½ cale, dirijată cu semafoare. Pentru execuția lucrărilor de realizare a unui viaduct de pe autostrada A1 sunt instituite restricții și pe breteaua de intrare pe A1 Deva – Orăștie, circulația desfășurându-se simultan în ambele sensuri. Pentru realizarea acceselor în/din șantier s-au instituit restricții pe DN 76 și la pozițiile kilometrice km 3+035 dreapta, km 3+060 stânga, km 3+740 dreapta și km 3+935 dreapta”, se arată într-un comunicat al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara.
 
Restricțiile de circulație au pus la încercare nervii șoferilor care au fost nevoiți să aștepte zeci de minute, blocați în trafic, pe o căldură infernală.
”Stăm de o jumătate de oră. Chiar mai bine. O părere mai proastă de atât nu am”, spune unul dintre șoferii nevoiți să aștepte zeci de minute în trafic.
”Doar în România se poate întâmpla așa ceva. Și aici este oprit și pe pod. Trebuia pus un indicator la Bejan. Atunci ocoleam. Venim de la Brad și trebuie să ajungem la Deva. De câteva zeci de minute stăm și așteptăm”, spune altul.
 
Lucrările sunt efectuate de Asocierea Tehnostrade S.R.L. – Spedition UMB S.R.L. și se execută numai pe timpul zilei, atât cât permite lumina naturală.
Potrivit DRDP Timișoara, toate zonele cu restricții sunt semnalizate cu indicatoare cu caracter temporar și cu ajutorul piloților de circulație.
Andreea JURCA
.

urmărește  VIDEO

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.