Soroș, jos labele de pe Dragnea!

Domnul Dragnea și-a redescoperit dușmanul! Îl știți! E bătrânelul ăla de 90 de ani pe nume Soroș. Ăsta, bătrânelul, învârte planeta pe degete și, nu se știe de ce, în România i s-a pus pata pe mustăcioara șefului de la PSD. Și e necruțător bătrânul! De câte ori apare un nou dosar penal pe numele lui Liviu Dragnea, hop!, ăsta, Soroș, se organizează și finanțează tot felul de șicane împotriva distinsului și preaonestului boss de la PSD.

Păi nu ați văzut în iarnă ce prăpăd a fost în stradă? 600.000 de mii de români, cu câinii lor cu tot, au fost scoși la protest de banii lui Soroș. Că a băgat bătrânelul la finanțe, ohoooo! Milioane de euroi au numărat subalternii lui Dragnea,  bani perverși, antiromânești,  plasați de nonagenarul Soroș  numai și numai ca să-i facă lui Dragnea zile fripte când cu OUG 13. Nici nu vreau să mă gândesc ce și-a mai auzit americanul de la nevastă-sa: ”Soroș honey, dacă mai arunci așa cu banii eu divorțez, understand?!”.

Dar Soroș, nu și nu, că e malefic! Cu riscul să ajungă la sapă de lemn, vrea capul lui Dragnea și nimic altceva pe lumea asta. Încălzirea globală, colonizarea pe Marte și rachetele lui  Kim Jong-un mai pot să aștepte. Tel Drum era la rând.  Așa se face că șeful PSD nu mai poate mișca nimic! Nici la București, nici în Teleorman și tot mai greu în Brazilia. Soros are oameni peste tot, români, maghiari, germani și de alte naționalități,  care-l amenință pe primul PSD-ist al țării seara, noaptea și dimineața pe răcoare (pfui, să nu-i fie pomenit numele!). Dar grav de grav e altceva! Nu îl lasă pe domnul Dragnea să guverneze, domle, să dea salarii, să ne facă, în cumsecădenia lui de politician,  viața mai frumoasă, așa cum ne-a promis, să fie așa, mai liniște și pe la DNA.

Am aflat de toată această grozăvie de pe cel mai echidistant post de televiziune din România, după OTV-ului lui Dan Diaconescu, ca să fie clar. Acolo și numai acolo, pentru telespectatorii care expectorează coji de semințe cum respiră, domnul Dragnea a povestit despre situația netrebnică în care l-a adus bătrânelul de peste Ocean. Șeful PSD a fost fără echivoc: dacă Soroș vrea război îl va avea! Încă nu e clar cum va acționa șeful PSD, dat fiind faptul că  ANAF nu are competențe în America.

Mesajul domnului Dragnea a fost însă mobilizator. Sare cămașa de pe români la atâta nedreptate! Mă gândesc că populimea ar trebui să scrie la CEDO, la NATO, la Putin,  să urmărească ce mitinguri spontane se mai organizează la Cotroceni ca să fie oprit odată asediul bătrânelului până nu e prea târziu,  până nu ajunge domnul Dragnea la pușcărie. Tătucul neamului merită mai mult!

Așa că, Soroș, jos labele de pe Dragnea!

P.S.:  Erată:

Dintr-o regretabilă eroare în textul publicat s-a strecurat o greșeală.

Propoziția:  ”Soroș, jos labele de pe Dragnea!”

se va citi:     ”Soroș, jos labele lui Dragnea!”

Vă mulțumim!

 

Adrian SĂLĂGEAN

 

 

sursa foto: stiripesurse.ro

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *