”Unde fugim de acasă?”- Festival de teatru dedicat copiilor cu nevoi speciale

Primul festival de teatru, din județul Hunedoara, dedicat copiilor cu cerințe educative speciale va avea loc joi, 7 iunie 2018, la Teatrul de Artă Deva, începând cu ora 10:00.
Festivalul județean de teatru ”Unde fugim de acasă?” este organizat de Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Rudolf Steiner” Hunedoara, în parteneriat cu Primăria Municipiului Hunedoara și Asociația Karolus Magnus.
Spectacolul – concurs se va desfășura în sala mare a Teatrului de Artă Deva și va reuni elevi și cadre didactice de la centrele școlare hunedorene. Cei mici și cei mari vor concura în cadrul a două secțiuni: ”Monolog / Recitare” și ”Piesă de teatru”.
Festivalul s-a născut din pasiunea pentru teatru a tinerilor actori de la C.S.E.I. ”Rudolf Steiner” Hunedoara, care au prezentat de-a lungul anilor numeroase momente artistice pe scenele festivalurilor din toată țara, dedicate copiilor cu cerințe educative speciale. De fiecare dată hunedorenii au cucerit publicul și podiumul, și s-au întors acasă nu doar cu premiul I, ci mai fericiți, mai încrezători în ei înșiși și în viață, mai împliniți.
Pentru prima dată, acești tineri vor fi gazdele unui festival de teatru. Haideți să le sporim bucuria de a fi văzuți cu adevărat și să primim, la rândul nostru, darurile de neprețuit pe care au să ni le ofere!
Pagina evenimentului pe facebook: https://www.facebook.com/events/169357177076754/
Vă așteptăm la festival!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *