Sprijin financiar pentru sportul devean

Astăzi, împreună cu viceprimarul Pogocsan Ferdinand Zoltan și administratorul public al municipiului Deva, Traian Berbeceanu, am vizitat echipele de fotbal copii și juniori ale CSM Deva.

Cele două echipe au rezultate foarte bune în competițiile din Campionatul Județean, ediția 2021-2022.

 

Cu sprijinul financiar al Primăriei Municipiului Deva, Juniorii U-13 (născuți în 2009) și U-12 (născuți în 2010) au primit gratuit din partea CSM Deva echipamente sportive noi – trening de prezentare, short, tricou polo de prezentare și echipament de joc, de înaltă calitate.

 

Aceste echipe sunt printre principalele grupe ale Centrului de Copii și Juniori din cadrul CSM Deva și vor participa în perioada următoare la turnee foarte bine cotate la nivel național.

 

De asemenea, juniorii au disputat importante meciuri cu alte Academii de Fotbal din România, precum: Universitatea Craiova, Atletico Arad, Ripensia Timișoara și Dinamo București.

 

În proiectul de dezvoltare al fotbalului devean – ,,Educație prin fotbal”, toate grupele de la Centrul de Copii și Juniori din cadrul Clubului Sportiv Municipal Deva vor participa la importante turnee naționale și internaționale.

 

Le mulțumesc copiilor și antrenorilor: prof. Marius Sîrbu (Șeful Centrului de Copii și Juniori), Constantin Gabriel și Vișan Constantin pentru rezultatele obținute și munca depusă, precum și conducerii CSM Deva.

 

Nicolae-Florin Oancea

Primarul Municipiului Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *