Sprijin pentru fermierii hunedoreni

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a participat în această dimineața la startul campaniei pentru depunerea Cererii Unice de Plată, la Centrul județean al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură.

Astfel, Guvernul României, prin Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale vine în sprijinul fermierilor care au activitate în sectorul zootehnic și vegetal.

În județul Hunedoara, în perioada 1 martie – 15 mai 2021, sunt așteptați să depună cererile peste 17.000 de fermieri. Suprafața totală pentru care vor fi acordate subvenții din partea statului este de 132.000 hectare.

Potrivit directorului executiv al centrului Județean APIA, Topor Veronica, primăriile din județul Hunedoara au primit deja tabelele cu fermierii și suprafețele corespunzătoare fiecăruia, pentru a putea fi eliberate adeverințele necesare depunerii cererii unice.

Documentele pot fi transmise online către Centrul județean APIA sau către Centrele locale din Deva, Hunedoara, Brad, Orăștie, Ilia, Petrila și Sântămărie Orlea.

Persoanele interesate pot obține mai multe informații adresându-se specialiștilor din centrele locale  sau accesând: www.apia.org.ro șau www.madr.ro.

 

 

Biroul de presă

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *