STOP cenzurii și amenințărilor adresate presei libere, primare PSD, Dan Bobouțanu!

Primarul Dan Bobouțanu este consecvent în politica lui de aservire a structurilor de presă, prin toate mijloacele pe care le are la îndemână: contracte grase pe banii hunedorenilor, posturi gras plătite pentru nevestele interpreților din corul care îi cântă osanale, tot pe banii hunedorenilor, etc. Acolo unde nu are succes cu metodele „clasice” de fabricat imagine, Bobouțanu, ca un vajnic pesedist ieșit din pixul lui Dragnea, nu ezită să bage pumnul în gura presei libere!

Concret: După ce am sesizat  pe site-ul nostru o penurie de consumabile pentru aparatul de testare Covid de la Hunedoara, printr-un articol de presă profesionist documentat, Bobouțanu a sărit ca ars, amenințând, la grămadă, redacția Replica, precum și pe jurnalistul care a semnat articolul. Mai mult decât atât: pesediști de seamă, subalternii primarului, profitori de posturi și sinecuri pentru ei și pentru rubedenii, de pe urma partidului, aruncă noroi în jurnalist, proferând injurii de cea mai joasă speță. În paranteză fie spus, Bobouțanu însuși are obiceiul să contacteze, direct sau prin intermediari,  să  încerce să îmbuneze sau, după caz, să amenințe cetățeni care nu-i fac pe plac și spun public adevărul despre carențele activității lui ca primar. 

În aceste condiții, ca răspuns la amenințările lansate de Bobouțanu la adresa noastră, vă informăm că:

1. Replica, brand județean care se pregătește să aniverseze 20 de ani de vechime în presă, A PROMOVAT ÎNTOTDEAUNA ADEVĂRUL și a protejat, în condițiile respectării legii, pe jurnaliștii care au lucrat în redacție!

2. Niciun proces intentat de cei care au șicanat pe parcursul timpului Replica, nu a avut sorți de izbândă! Menționăm că și acum avem în derulare un litigiu intentat de către un personaj de bază al PSD-municipiul Hunedoara, pe care l-am câștigat în primă instanță.

3. Am aflat cu satisfacție că, îndată ce i-a ajuns la urechi că redacția noastră documentează un material jurnalistic despre penuria de consumabile necesare aparatului de testare Covid, RT PCR, primarul Dan Bobouțanu s-a dat peste cap și a rezolvat problema. Astfel, după cîteva zile de lucru în regim de avarie, acum pot fi testați, fără restricții, toți pacienții. De asemenea, acum se pot testa, pe bază de programare, toți cetățenii interesați dacă scot din buzunar 250 de lei.

În concluzie, Replica poate susține tot ceea ce a afirmat, și-i avertizează cu prietenie pe toți cei implicați în eveniment că falsificarea oricăror documente se pedepsește cu închisoare, pericol căruia nu este cazul să se expună cineva, de dragul imaginii publice cosmetizate a primarului PSD, Dan Bobouțanu.

Un comentariu la „STOP cenzurii și amenințărilor adresate presei libere, primare PSD, Dan Bobouțanu!

  • 27 mai 2020 la 14:47
    Permalink

    Bine spus. Sper sa scăpăm curând de gunoaiele psd-iste. Oricum, doar proștii îi mai voteaza si sper sa fie din ce în ce mai puțini!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *