Strategia pentru Valea Jiului, la faza întâlnirilor online

Strategia pentru Valea Jiului a ajuns la faza întâlnirilor online. Din cauza pandemiei de coronavirus întâlnirile face-to-face nu sunt cea mai bună alegere, astfel că s-a luat decizia ca asistența tehnică să fie realizată online.

Aplicația pentru programul START a fost selectată pentru a beneficia de asistență tehnică din partea Secretariatului Platformei Regiuni Miniere în Tranziție ce activează în cadrul Comisiei Europene.

„Am participat, online, la o ședință de lucru cu membrii Secretariatului Inițiativei pentru Regiunile în Tranziție, dar și cu reprezentanți din minister si de la Comisia Europeană pentru stabilirea pașilor de urmat și a unui plan de lucru în ceea ce privește acordarea asistentei tehnice Văii Jiului, în cadru programului START, program de asistență tehnică pentru identificarea, dezvoltarea și implementarea de proiecte integrate pentru Valea Jiului”, spune primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.

Programul START reprezintă organismul care acordă asistență tehnică gratuită Văii Jiului în ceea ce înseamnă identificarea de proiecte pentru bugetarea pe noul exercițiu financiar 2021 – 2027.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *