Suport alimentar pentru elevii din Orăștie

Elevii Școlii Gimnaziale Dr. Aurel Vlad din Orăștie vor beneficia de pachete cu hrană. Acestea se acordă în cadrul Programului-pilot conform OUG 9/2020 pentru Școala Gimnazială ,,Dr. Aurel Vlad’’.

”Scopul principal al contractului este acela de acordare de hrană sub forma de pachet alimentar pentru un număr de 736 de elevi [din care 2 porții în zilele de miercuri și vineri din fiecare săptămână să fie de mâncare de post ortodox (fără ou, lapte, carne)] în zilele de luni, marți, miercuri, și joi, iar pentru ziua de vineri pentru un număr de 895 de elevi”, arată documentul.

159 de elevi de la alternativa Step by Step vor beneficia și de masă caldă, în regim catering în zilele de luni, marți, miercuri și joi. Pachetele alimentare se vor livra în fiecare zi până la ora 10,00 la unitatea de învățământ, respectiv Școala Gimnazială ,,Dr. Aurel Vlad’’ Orăștie și Școala Gimnaziala ,,Dr. Aurel Vlad’’ din Orăștie’’.

Masa caldă se va livra în fiecare zi până la ora 11,30 la unitatea de învățământ.

533.027 de lei este valoarea contractului, iar ofertele din partea firmelor de profil pot fi depuse până în data de 2 noiembrie.

Alte trei unități de învățământ din județul Hunedoara au fost incluse în rândul unităților care vor beneficia de programul-pilot guvernamental „Masa în școli”, derulat începând din acest an cu finanțare de la bugetul de stat.

Este vorba despre Școala Gimnazială ”Sfânta Varvara” din Aninoasa, Școala gimnazială Sântămărie Orlea și Liceul Tehnologic ”D. Hurmuzescu” din Deva.

Toți elevii acestor unități de învățământ, vor beneficia din acest an, în mod gratuit, de o masă caldă la școală.

 

Colaborator

Fotografie cu caracter sugestiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *