Suspiciuni de eliberare de adeverinţe false de vaccinare împotriva COVID-19, sesizate de DSP Hunedoara la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva

Direcţia de Sănătate Publică Hunedoara a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva, după ce au apărut suspiciuni de eliberare de adeverinţe false de vaccinare împotriva COVID-19. Mai multe persoane din localităţi diferite s-ar fi vaccinat la echipe mobile.

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara, Sebastian Mezei, a declarat, luni, pentru News.ro, că în urma suspiciunilor de eliberare de adeverinţe de vaccinare false împotriva COVID-19 a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva.
”Noi facem verificări periodice şi am avut nişte întrebări legate de anumite adeverinţe eliberate. Am transmis informaţiile la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva pentru că noi nu avem atribuţii de control”, a declarta Sebastian Mezei.
Potrivit sursei citate, mai multe persoane din alte localităţi şi chiar din alte judeţe în care există centre de vaccinare fixe, s-ar fi vaccinat la echipe mobile care s-au deplasat în anumite localităţi din judeţul Hunedoara.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *