Sute de atleți așteptați la Duatlon la Baru Mare

Tinerii și nu numai sunt așteptați, în acest sfârșit de săptămână la Baru Mare. Acolo are loc cea de-a V-a ediție a concursului de Duatlon organizat de Asociația San Montan. La ora 10:00 se va da startul competiției, care anual adună sute de atleți din întreaga țară.

Până acum la competiție s-au înscris peste 200 de sportivi din toate colțurile țării, iar evenimentul din acest an este unul aniversar. Asociația San Montan împlinește cinci ani de existență, iar în decursul anilor, membrii acestei asociații au derulat sute de concursuri, dar și acțiuni de voluntariat.

„Este un semimaraton de 24 de kilometri la care poate participa oricine. Noi ne dorim să atragem oamenii să practice sportul, în aer liber. Este o competiție de alrgare montană, cu o diferență de nivel de 1000 de metri. Mai avem și un traseu de cros pe o distanță de 7 kilometri, dar și alte acțiuni pentru copii”, a spus Erika Șanta, președintele Asociației San Montan.

Startul se va da sâmbătă, 14 iulie, de la ora 10:00 la Baru Mare. Organiaztorii au pregătit diplome, cupe și medalii participanților. În plus, la final cu toții sunt invitați să participe la focul de tabără, dar și să deguste mâncarea la ceaun.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *