Tâlhărie în fața unui bancomat

Lupeni. Poliţiştii au identificat un tânăr bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie asupra unei femei în vârstă de 72 de ani. Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile         

În data de 01 februarie 2022, în jurul orei 13:15, Poliția Municipiului  Lupeni a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat i-a sustras, prin smulgere, o sumă de bani unei femei în vârstă de 72 de ani. Fapta a fost comisă în timp ce persoana vătămată se afla în fața unei unităţi bancare din Lupeni și intenționa să introducă în portmoneu banii pe care tocmai îi ridicase de la bancomat (prejudiciul fiind în valoare de 500 de lei).

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar în urma cercetărilor au identificat un tânăr de 29 de ani, din Lupeni, bănuit de comiterea infracţiunii reclamate.

Cel în cauză a fost reținut de poliţişti pentru  24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Petroșani, care au dispus arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *