Deva: Atleta Florentina Marincu-Iușco și antrenorul Nicolae Alexe, în vizită la Primărie

Am avut deosebita plăcere să îi primesc astăzi, la Primărie, pe atleta Florentina Marincu- Iușco și antrenorul acesteia, profesorul Nicolae Alexe.

Cei doi mi-au făcut o surpriză care m-a onorat!

Mi-au decernat, din partea Federației Române de Atletism, ,,Trofeul de excelență 2021” pentru sprijinirea dezvoltării durabile a atletismului românesc.

 

Cu atât mai mare a fost bucuria când Florentina și Nicolae mi-au spus că sunt singurul primar din țară care a primit acest trofeu pentru anul competițional 2021, din partea Federației Române de Atletism.

La rândul meu am felicitat-o pe Florentina care s-a întors de curând din Franța, unde la competiția de atletism din Liga Europeană de la Nantes, a câștigat medalia de aur la săritura în lungime.

Multipla campioană națională și balcanică, medaliată la Campionatele Europene, reprezintă Clubul Sportiv Municipal Deva și la prima participare internațională din acest sezon competițional a câștigat întrecerea din Franța, sub culorile clubului devean.

 

Campioana noastră se pregătește acum pentru competiția din Germania care va avea loc la Dortmund, în perioada 12-13 februarie 2022,  organizată de Liga Europeană de Atletism.

O felicit pe Florentina și pe antrenorul ei, Nicolae Alexe, pentru rezultatele remarcabile obținute.

Sunt mândru că Deva are asemenea valori!

 

De asemenea, le mulțumesc Florentinei și lui Nicolae și nu în ultimul rând președintei Federației Române de Atletism, campioana olimpică Anișoara Cușmir-Stanciu, pentru distincția pe care mi-au oferit-o.

 

Susţinerea sportului românesc de performanţă va fi întotdeauna o prioritate pentru mine şi administraţia publică locală!

 

Nicolae-Florin Oancea

Primarul Municipiului Deva

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *