Tânăr arestat preventiv, bănuit că a înjunghiat un bărbat, pe fondul unui conflict spontan

Polițiștii hunedoreni au reținut astăzi un bărbat suspect că a înjunghiat un hunedorean, pe fondul unui conflict spontan, petrecut în urmă cu două zile.

„La data de 11.11.2020, în jurul orei 21.45, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată despre faptul că un bărbat de 49 de ani, din Hunedoara, a fost înjunghiat, în timp ce se afla pe Bld. Mihai Viteazu, în apropierea locuinței.
Patrulele de ordine publică și echipa operativă deplasate la fața locului au stabilit că pe fondul unui conflict spontan, bărbatul a fost înjunghiat în partea stânga-spate a toracelui, de o persoană de sex masculin, rămasă inițial cu identitate necunoscută.

Partea vătămată a fost transportată la UPU Hunedoara pentru a i se acorda îngrijiri medicale.
În cauză se continuă cercetările, cazul fiind declinat spre competentă soluționare către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara (tentativă de omor).

În cursul acestei zile, polițiștii Biroului Investigații Criminale Hunedoara și cei ai Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ Hunedoara au efectuat o percheziție domiciliară și au ridicat mijloace materiale de probă ce au condus la emiterea, de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, a unui mandat de reținere preventivă, pentru 24 ore, pe numele unui bărbat de 31 de ani, din Hunedoara, bănuit de comiterea faptei (urmând ca mâine, acesta să fie prezentat magistraților Tribunalului Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă)”, a informat IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *