Tânăr de 20 de ani, depistat într-o mașină cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive

Substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive și de a fi interzise la deținere, ridicate de poliţiştii Secţiei de Poliție Rurală Baru de la un tânăr care se afla într-un autoturism, pe raza comunei Pui

La data de 19 august 2022, în jurul orei 01:00, poliţiştii Secţiei de Poliție Rurală Baru au observat pe raza comunei Pui o mașină staționată în care se afla, pe locul șoferului, un tânăr de 20 de ani, din orașul Hațeg.

Cu ocazia controlului, poliţiştii au găsit în buzunarul tânărului o foiță de aluminiu, iar între scaunele din față ale maşinii au găsit o foiță de aluminiu înăuntru căreia se afla o materie vegetală solidă, uscată, de culoare verde-oliv, susceptibilă de a avea efecte psihoactive și de a fi interzisă la deținere. De asemenea, în spațiul de depozitare de la ușa șoferului a fost identificat un toc de ochelari în care se aflau șase  foițe de aluminiu, înăuntrul fiecăreia aflându-se materie vegetală solidă, uscată, de culoare verde-oliv, susceptibilă de a avea efecte psihoactive și de a fi interzisă la deținere, 4 foițe de aluminiu goale și o folie în care se aflau 3 pastile. Tot în spațiul de depozitare de la ușa șoferului poliţiştii au identificat un grinder metalic în care se afla o substanță vegetală solidă, uscată, de culoare verde-oliv, măcinată.

Obiectele şi substanţele identificate au fost ridicate de către poliţişti, în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.