Tânără de 27 de ani, a fost dată dispărută de fratele său

În data de 30.08.2020, în jurul orei 23:00, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat un bărbat din municipiul Hunedoara, care a sesizat faptul că, din data de 21.08.2020, nu a mai putut-o contacta pe sora lui, CÎRPACI SIMONA (foto), de 27 de ani, domiciliată în comuna Șiria, judeţul Arad, având reședința în municipiul Craiova, judeţul Dolj.

Bărbatul a relatat că la acea dată tânăra ar fi revenit în România cu avionul, din localitatea Bergamo, Italia, aterizând pe aeroportul Timișoara.

Persoana în cauză are următoarele semnalmente: înălțime 1,65 metri, greutate aproximativ 57 kg., păr de culoare blondă, ochi căprui, constituție atletică; la încheietura mâinii stângi are tatuat numele ,,NUȚU”, iar pe unul dintre picioare are tatuate trei steluțe. La momentul plecării din Bergamo, Italia, tânăra purta o salopetă de jeans, de culoare albastră, iar în picioare purta bascheți de culoare neagră.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au efectuat activităţi specifice în scopul depistării tinerei, care a fost dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.

Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *